APM Cluj lanseaza programul de digitalizare pentru IMM-uri

digitalizare imm

Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj (APM Cluj), implementează alături de Cluj IT Cluster și Școala Informală de IT, în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 proiectul “Accelerator Digital” ce are ca principal obiectiv creșterea nivelului de digitalizare în rândul IMM-urilor.

Programul se desfasoara prin introducerea de cursuri și programe de învățare la locul de muncă în domeniul digitalizării, facilitând astfel adaptarea flexibilă a mediului de afaceri la evoluțiile tehnologice.
Proiectul urmărește implementarea unui program gratuit de instruire compus din cel puțin zece tipuri de cursuri de specializare și instruire în competențe cheie în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor, la care vor participa peste 300 de persoane.

De asemnea, vor fi selectate minim 32 de întreprinderi care vor primi sprijin pentru digitalizare prin diagnoză organizațională, ateliere interne și coaching.

Lansarea oficiala a proiectului Accelerator Digital va avea loc in data de 23 noiembrie 2022 începând cu ora 10:00, la sediul Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj (strada Avram Iancu nr.52, Cluj-Napoca),

sursa informatie – APM Cluj – comunicate de presa

Related posts