Centrul NTT Data Sibiu inaugurat in cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului International de Teatru Sibiu

NTT DATA România și-a inaugurat vineri, 24 iunie, noul birou din Sibiu, într-o atmosferă artistică, îmbrățișând moștenirea sa japoneză. Evenimentul a avut loc concomitent cu deschiderea oficială a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), în care compania japoneză este partener de inovare.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate excelentă de a întâlni parteneri de afaceri și comunități cu care NTT DATA România, un jucător important pe piața serviciilor IT, împărtășește aceleași valori. Printre invitați s-au numărat Ambasadorul Japoniei în România, Excelența Sa domnul Hiroshi Ueda, alături de distinși reprezentanți ai autorităților și comunității culturale românești, precum și membri ai managementului superior NTT DATA.

Programul a inclus un spectacol remarcabil al Teatrului Yamamoto Noh din Osaka, o renaștere a uneia dintre cele mai vechi forme de teatru tradițional japonez inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Teatrul Noh a apărut în urmă cu aproximativ 700 de ani și rămâne cea mai veche formă supraviețuitoare de teatru cu măști din lume, jucând un rol cheie în modelarea identității culturale a Japoniei.

Invitații au fost întâmpinați de Maria Metz, CEO NTT DATA România, Kazuhiro Nishihata, Senior Executive Vice President NTT DATA și Constantin Chiriac, Președintele FITS și Director al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, care le-au introdus participanților în atmosfera care a legat inovație și tehnologie cu arta și cultura japoneză.
După ceremonia de deschidere a festivalului, invitații au vizitat noul sediu NTT DATA România și apoi au participat la spectacolele în aer liber organizate de FITS în Piața Mare a Sibiului.

„Foarte rar o realizare relevantă este rezultatul acțiunilor individuale. Cel mai adesea este rezultatul unui efort de echipă, iar amploarea rezultatului constă în modul în care echipa înțelege cum să colaboreze și în calitatea interacțiunii cu mediul extern. : parteneri, clienți, autorități. Cu cât înțelegem mai devreme că fiecare dintre acțiunile noastre individuale are un impact mai mult sau mai puțin vizibil asupra tuturor celor din jurul nostru și asupra mediului, cu atât mai bine vom putea atrage oameni și experiențe care ne ajută să ne îndreptăm spre o societate durabilă.

O dovedește evenimentul de astăzi: inaugurarea noului sediu este un proiect important de revitalizare urbană care a dus la transformarea acestei zone a Sibiului și FITS a pus Sibiul pe harta celor mai mari evenimente culturale din lume. Nu întâmplător suntem astăzi parteneri în acest eveniment de dublă semnificație. Dincolo de legătura puternică pe care fiecare dintre noi o are cu Japonia, suntem legați de dorința naturală de a da ceva înapoi comunității din care facem parte.”

Maria Metz, CEO NTT DATA România

Into the future – un concept de design pentru angajații NTT DATA și viitorii profesioniști IT

Noul birou al NTT DATA Romania, NTT DATA Center Sibiu, situat in zona Trei Stejari, continua misiunea companiei de a aduce inovatie si de a contribui activ, printr-o abordare vizionara, la crearea viitorului. Filiala NTT DATA din Sibiu, infiintata in 2006, este prima sucursala mare a NTT DATA Romania, cu sediul in Cluj-Napoca.

Cu o investiție comună cu dezvoltatorul imobiliar în valoare de peste 11 milioane de euro, spațiul ocupat de compania cu sediul în Japonia are o suprafață de aproximativ 8.000 mp repartizați pe 9 nivele și are un impresionant 325 de locuri.

Clădirea a fost concepută ca un spațiu multifuncțional și conceput pentru interacțiuni sociale. Au fost amenajate un amfiteatru și 3 săli de clasă, în principal pentru a sprijini mediul academic, studenții și savanții care pot participa la cursuri și training-uri de specialitate.

Noul birou oferă o sală de fitness dedicată atât angajaților, cât și celor din afară, o cantină și o zonă de luat masa unde angajații își pot petrece pauza de prânz sau se pot bucura de priveliștea Munților Făgăraș de pe terasă. Este un spațiu complex, confortabil și modern, conceput și creat de biroul de design Morphoza pentru angajații care aleg să folosească spațiul de birou atunci când doresc, prin conceptul de birou comun.

Noul birou NTT DATA Romania din Sibiu pastreaza conceptul de design „Into the Future” regasit in intreaga retea nationala de birouri a NTT DATA Romania – de aceasta data adaptat personalitatii, nevoilor si asteptarilor specifice echipei sibiene.

Turul virtual al biroului poate fi vizualizat aici: https://360concept.ro/playground/ntt-data-sibiu/

Sursa informatie – NTT data Romania – comunicate de presa

Related posts