Cum să obții stimulentul Rabla Local în Sibiu: Ghid pas cu pas pentru depunerea documentelor

incasare stimulent rabla local sibiu

Sibienii care au aderat la programul Rabla Local sunt acum în pasul decisiv pentru a-și casă vehiculele și a încasa stimulentul financiar de 3.000 de lei. Dacă te numeri printre cei 649 de locuitori din Sibiu care au început acest proces, este esențial să știi cum să depui documentele corespunzătoare pentru a beneficia de această ofertă atractivă.

Perioada de depunere: 9-23 octombrie

Primăria Sibiu a anunțat că cei care s-au înscris în programul Rabla Local sunt așteptați să își depună documentele în perioada 9-23 octombrie. Pentru a vă simplifica acest proces, există trei modalități simple prin care puteți face acest lucru:

1. Depunere online pe www.sibiu.ro: Din data de 9 octombrie, pagina Rabla Local va fi activă pe site-ul oficial al Primăriei Sibiu, www.sibiu.ro. Aici veți găsi toate detaliile necesare și un formular online special creat pentru depunerea documentelor. Prin intermediul acestei opțiuni, puteți completa cererea și puteți încărca documentele solicitate fără a fi nevoie să vă deplasați fizic la biroul Primăriei.

2. Depunere prin email: O altă opțiune convenabilă este să trimiteți documentele necesare la adresa de email pms@sibiu.ro. Asigurați-vă că atașați toate documentele cerute, inclusiv Declarația pe propria răspundere privind eligibilitatea. Această metodă este rapidă și eficientă și vă permite să completați totul din confortul casei dumneavoastră.

3. Depunere fizică la Centrul de Informații pentru Cetățeni: Dacă preferați să depuneți documentele în format tipărit, puteți face acest lucru personal la Centrul de Informații pentru Cetățeni. Adresa exactă și orele de funcționare pot fi verificate pe site-ul oficial al Primăriei Sibiu.

Ce documente trebuie să depuneți:

Pentru a facilita procesul, asigurați-vă că aveți toate documentele necesare la îndemână. O listă detaliată a documentelor și pașii următori sunt disponibile pe site-ul Primăriei Sibiu la următorul link: https://sibiu.ro/primaria/comunicat/11775. Asigurați-vă că le parcurgeți cu atenție și completați toate informațiile corect pentru a evita întârzierile în procesul de acordare a stimulentului financiar.

Related posts