Festivalul Biolavanda 07-09 iulie 2023, Delureni

festivalul biolavanda 2023

Alătură-te Festivalului Biolavanda în anul 2023 și vei putea experimenta autenticitatea naturii, mireasma și frumusețea câmpului de lavandă, precum și entuziasmul celor pasionați de drumeții.

Pe durata a trei zile, cultura Biolavanda din localitatea Delureni se va metamorfoza într-un univers de basm, încântător prin culorile și aromele sale, iar atmosfera va fi completată de decoruri alese cu grijă și muzică relaxantă.

Noutatea acestui an constă în prelungirea duratei festivalului până după apus, pentru a permite realizarea celor mai splendide fotografii, deoarece lavanda își schimbă nuanța în acele momente magice.

Printre evenimentele inedite propuse se numără zonele foto decorate cu imagini fabuloase, extinderea zonelor de relaxare, un spectacol de lumini la apus, un foc de tabără, ateliere de creație și diverse momente artistice.

La fel ca în anii precedenți, vei avea parte de delicii culinare, băuturi savuroase, muzică de calitate, standuri cu produse artizanale și lavandă, precum și alte surprize care vor garanta un weekend perfect în compania celor dragi.

Accesul la Festivalul Biolavanda se va face prin achiziționarea unei brățări de acces, la prețul de 15 lei/persoană, care va include și o sticluță de 10ml de ulei esențial.

Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită, fără a fi necesară plata unei taxe de acces.

Festivalul are loc in localitatea Delureni, judetul Bistrita-Nasaud, in perioada 07-09 iulie 2023.

Pentru detalii și informații organizatorii pot fi contactati la numărul 0723083143.

Related posts