La Sibiu a fost lansata Platforma de video-on-demand, Scena Digitala

În Sibiu cultura se vede și pe Scena Digitală

În Sibiu cultura se vede și pe Scena Digitală. Platforma online a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu s-a lansat luna aceasta într-o nouă formulă și permite acum abonaților să vizioneze TOATE spectacolele disponibile, indiferent de tipul de abonament ales.

Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul lunar sau trimestrial. De asemenea pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori. Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Platforma de video-on-demand, Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro și include în prezent 60 de producții de excepție ale TNRS și ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

La acestea se adaugă lunar două spectacole în premieră. Luna februarie aduce pe Scena Digitală reprezentațiile „Sărbători fericite”, după textele lui Neil LaBute în regia lui Cristian Juncu și „Cameristele”, de Jean Genet în regia lui Hunor Horvath.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

Related posts