OneJazz Festival Internațional de Jazz Baia Mare 21-22 octombrie 2022

one jazz baia mare 2022

OneJazz
Festival Internațional de Jazz
21 – 22 Octombrie, 2022, Sala Auditorium
ATP Tech Center Baia Mare (B-dul București nr. 65)

Începând cu toamna anului 2018, Asociația One Sound a pus municipiul Baia Mare pe harta națională a jazz-ului, cu un proiect cultural cochet, valoros, bine organizat, extrem de apreciat de public și de artiști. Acest lucru este demonstrat de faptul că toate edițiile festivalului au avut loc cu casa închisă, o premieră absolută pentru municipiul Baia Mare și o mare realizare pentru un eveniment cultural. De asemenea, stau mărturie numeroasele aprecieri ale unor artiști extrem de valoroși, care au participat la festivaluri de jazz de top din Europa și din lume.

One Jazz Festival este unul dintre puținele festivaluri independente de jazz din România care nu este finanțat din fonduri publice, doar din sponsorizări, parteneriate și vânzări de bilete.

OneJazz Festival ediția 4.0 se va desfășura în perioada 21 – 22 octombrie 2022, în Baia Mare, sala Auditorium (542 locuri) din ATP Tech Center. Pe scena festivalului vor urca 18 artiști din 7 țări: Suedia, Danemarca, Polonia, Germania, Israel, Republica Moldova și Macedonia de Nord.

Aici se poate consulta programul oficial al Festivalului OneJazz – Vezi Program

sursa informatie – OneJazz Festival – comunicate de presa

Related posts