Revelion 2024 Targu Mures – artificii si petrecere in strada

revelion targu mures 2024 cu petrecere in strada

Cu entuziasmul caracteristic, Târgu Mureș se pregătește să ofere un spectacol memorabil pentru a întâmpina Noul An. O petrecere vibrantă în stradă va avea loc în Piața Victoriei, începând de la ora 22.00 în seara de 31 decembrie. Artiștii formației Zanzibar (Hu) vor electriza atmosfera, iar târgumureșeanul Doru Isăroiu și formația sa, Red Parlament, vor oferi un spectacol captivant la miezul nopții.

Scena din Piața Victoriei va fi animată de sunetele inconfundabile ale formației Zanzibar (Hu). De la ora 22.00, publicul va fi captivat de ritmurile lor incendiare și de atmosfera plină de energie. O experiență muzicală de neuitat pregătită special pentru a marca trecerea în Noul An.

Aproape de miezul nopții, momentul de vârf al serii, târgumureșeanul talentat, Doru Isăroiu, va urca pe scenă alături de formația sa, Red Parlament. Acești artiști locali vor oferi un spectacol demn de trecerea dintre ani, cu melodii care vor răsuna în inimile celor prezenți. Un moment deosebit și autentic pentru comunitatea Târgu Mureș.

Petrecerea din Piața Victoriei nu este doar un eveniment, ci și o tradiție a orașului. Oamenii vor fi martorii unei atmosfere pline de bucurie și emoție, sub cerul înstelat al ultimei nopți a anului. Locuitorii și vizitatorii sunt invitați să participe la acest eveniment special și să își aducă contribuția la atmosfera unică de sărbătoare.

La mulți ani, tuturor!

La mulți ani, Târgu Mureș!

photo credit – Primaria Targu Mures – pagina facebook

Related posts