Se apropie vacanta, iata o destinatie inedita – Santa Pola Alicante

plaja santa pola alicante

Santa Pola este o destinație populară de pe coasta estică a Spaniei, în provincia Alicante, cunoscută pentru plajele sale superbe și atracțiile turistice fascinante. Acest oraș mic, dar pitoresc, este situat între Alicante și Torrevieja și oferă o experiență de vacanță excelentă pentru turiștii care caută soare, nisip și distracție.

Plajele din Santa Pola sunt cele mai renumite atracții ale orașului și sunt cunoscute pentru apele lor cristaline, nisipul fin și serviciile excelente de plajă. În total, Santa Pola oferă mai mult de 11 kilometri de plaje de nisip, astfel încât există o varietate de opțiuni disponibile pentru turiști.

Una dintre cele mai populare plaje din Santa Pola este Plaja Tamarit, care se întinde pe o lungime de 2 kilometri. Acesta este un loc perfect pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze în timp ce ascultă valurile oceanului. Plaja este echipată cu facilități de top, inclusiv șezlonguri, umbrele de soare, terenuri de volei și o mulțime de baruri și restaurante care servesc mâncare delicioasă.

Dacă doriți să încercați ceva mai activ, plaja Varadero este locul perfect pentru dumneavoastră. Acesta este locul unde poți practica sporturi acvatice, cum ar fi windsurfing, kitesurfing și navigația cu barca cu vela. Acesta este un loc preferat pentru turiștii care își doresc mai multă acțiune în timpul vacanței.

Plaja Levante este, de asemenea, o opțiune populară, fiind situată chiar în centrul orașului Santa Pola. Aici veți găsi o mulțime de baruri și restaurante care servesc mâncare delicioasă, dar și plajă curată și apă limpede. De asemenea, pe plajă există o zonă specială pentru copii, astfel încât familiile cu copii se pot bucura de plajă fără griji.

Un alt loc interesant de vizitat este Insula Tabarca, situată la aproximativ 5 kilometri de coasta Santa Pola. Insula este cunoscută pentru plajele sale pitorești și peisajele spectaculoase și este un loc popular pentru scufundări și snorkeling. În plus, există o mulțime de restaurante care servesc fructe de mare proaspete, astfel încât poți petrece o zi întreagă aici.

În concluzie, plajele din Santa Pola sunt perfecte pentru cei care doresc să se relaxeze, să se bronzeze și să se bucure de soarele spaniol. Fie că doriți să petreceți timpul practicând sporturi acvatice, explorând insula Tabarca sau doar relaxându-vă pe nisipul

Daca aveti nevoie de cazare in Santa Pola, Alicante , va recomandam Santa Pola Marina Apartments

Related posts