Targul de Craciun 2023 Targu Mures

targul de Craciun Targu Mures 2023

Un Craciun Magic la Targu Mures in perioada 04 decembrie 2023 – 04 ianuarie 2024.

Piața Teatrului s-a transformat într-un tărâm al magiei și al bucuriei, deschizându-și porțile pentru a găzdui un minunat Târg de Crăciun. Cu peste 30 de artizani talentați și 11 căsuțe mobile pline cu delicii culinare, acest eveniment aduce în prim-plan tradițiile festivităților de iarnă și multe surprize pentru toți vizitatorii.

Peste 30 de artizani vor oferi produse tradiționale de Crăciun și nu numai, transformând Piața Teatrului într-un paradis al cadourilor festive. Decoruri de sezon, obiecte artizanale și suveniruri inedite vor fi disponibile pentru cei în căutare de cadouri unice și speciale.

Cu 11 căsuțe mobile, Târgul de Crăciun devine un festin culinar pentru toți vizitatorii. Mâncare tradițională, dulciuri delicioase și băuturi aromate vor fi la dispoziția celor care doresc să se delecteze cu aromele specifice sărbătorilor de iarnă.

Pentru cei mici, Piața Teatrului a pregătit un Carusel fermecător și o călătorie magică cu trenulețul lui Moș Crăciun. Atmosfera plină de lumini strălucitoare și zâmbete va aduce bucurie în inimile celor mici, transformând Târgul de Crăciun într-un loc de poveste.

Târgul de Crăciun din Piața Teatrului este deschis tuturor locuitorilor orașului. Fie că vii pentru a face cumpărături, pentru a savura delicii culinare sau pentru a petrece momente magice alături de cei mici, ești binevenit să te alături acestei sărbători pline de farmec.

Pregătește-te să intri în spiritul sărbătorilor la Târgul de Crăciun din Piața Teatrului. Cu produse tradiționale, bucate delicioase și distracție pentru întreaga familie, acest eveniment este o ocazie perfectă pentru a crea amintiri frumoase și a sărbători magia Crăciunului.

Citeste si articolul : Descoperă Cele Mai Atractive Destinații de Vacanță cu Zbor Direct din Sibiu în 2024

Related posts