Targul de Craciun Sibiu este deschis in perioada 11 noiembrie 2022 – 02 ianuarie 2023

targul de Craciun Sibiu 2022

Sibienii și turiștii sunt invitați în perioada 11 noiembrie 2022– 2 ianuarie 2023 în centrul orașului îmbrăcat de sărbătoare. Târgul de Crăciun organizat de Asociația Events for Tourism, bradul și iluminatul de sărbători asigurate de Primăria Sibiu creează o atmosferă unică pentru a celebra cea mai importantă sărbătoare din an.

În total, la ediția din acest an vor participa 110 expozanți care provin din 20 de județe ale țării care vă propun o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare și burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

În afara comercianților, sibienii și turiștii vor descoperi în Piața Mare diverse atracții printre care se numără: patinoarul în aer liber, un parc de distracții pentru copii, trenulețul turistic, roata panoramică, locuri speciale pentru a imortaliza momentele frumoase și Atelierul lui Moș Crăciun. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de proiecții pe clădirile din Piața Mare și de artiștii care vor urca pe scena amenajată în cadrul Târgului: Neppendorfer Blaskapelle, Heartbeats, Florin&Patricia Thomits, Ceata Moșilor și Gheorghe Berghean. De asemenea, publicul este invitat și la Christmas Karaoke cu Moldo – Adi Moldovan.

Programul cultural din cadrul proiectului Sibiu Christmas World 2022 este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

sursa informatie – Primaria Sibiu – comunicate de presa

Related posts