Targul de Pasti Oradea se deschide in 7 aprilie 2023

targul de Pasti Oradea 2023

În perioada 7-17 aprilie 2023, Oradea va găzdui o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea, eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea. Cetatea Oradea va fi gazda acestui eveniment, oferind o mulțime de activități pentru copii și familii, inclusiv mâncare delicioasă, spectacole culinare cu rețete tradiționale, food trucks, produse locale, picturi pe față, labirintul iepurașilor, activități pentru copii, ateliere educative, yoga, cadouri inspirate și scenete de teatru.

Programul Târgului de Paști Oradea din 2023 va include activități tematice pentru copii și adulți, cum ar fi ateliere de creație, tir cu arcul, spectacole de teatru și magie, modelaj de baloane și picturi pe față. De asemenea, vor fi prezentate spectacole culinare cu specific tradițional bihorean, wine corner, sesiuni yoga și o prezentare de modă intitulată Folk-a-porter.

Cetatea Oradea va fi decorată cu culori vesele și decoruri inspirate din povești tradiționale, oferind un mediu prielnic pentru toți vizitatorii. Programul zilnic și lista completă a activităților vor fi disponibile pe site-ul www.targuldepastioradea.ro și pe pagina de Facebook: @targuldepastioradea.

Organizatorii au pregătit rute alternative pentru pietoni, bicicliști, autoturisme și pentru cei care doresc să folosească mijloacele de transport în comun, în contextul lucrărilor din Piața Emanuil Gojdu, pentru a facilita accesul la eveniment. În plus, autobuzul turistic va avea o oprire excepțională în proximitatea Cetății Oradea, pentru a ajuta turiștii care aleg să vină cu acest mijloc de transport.

Related posts