Urbea Food Fest – Baia Mare, Piața Revoluției

urbea food fest

Urbea Food fest va asteapta la cel mai tare food festival din Baia Mare, in Piata revolutiei, in perioada 07-09 iulie 2023.

URBEA Food Fest este un festival culinar ce adună într-un singur loc pasionații de mâncare din întregul oraș, cu scopul de a sărbători diversitatea culinară și a explora arome inedite. Această manifestare reprezintă un loc de întâlnire pentru oameni, unde aceștia își împărtășesc experiențele, se cunosc și stabilesc noi legături.

În cadrul acestui festival, participanții se pot bucura de preparate delicioase, pregătite de bucătari talentați și entuziaști. De la mâncăruri tradiționale la cele moderne și inovatoare, există ceva potrivit pentru toate gusturile. Standurile cu mâncare sunt aranjate într-un mod atrăgător, iar vizitatorii pot explora diverse opțiuni și se pot delecta cu preparatele preferate într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

Pe lângă gustul fantastic al mâncărurilor, URBEA Food Fest oferă o mulțime de activități distractive și educative. Participanții pot asista la demonstrații culinare, pot lua parte la ateliere de gătit, pot degusta vinuri și pot învăța despre ingrediente și tehnici culinare de la experți în domeniu. Există, de asemenea, zone dedicate copiilor, unde aceștia se pot bucura de activități recreative și pot învăța despre nutriție și alimentație sănătoasă.

URBEA Food Fest reprezintă un eveniment ce aduce comunitatea împreună, oferind oportunități de socializare, experimentare și descoperire. An de an, festivalul continuă să impresioneze și să creeze noi amintiri, atât pentru vizitatorii fideli, cât și pentru cei noi.

Related posts