Vino 2023, Sibiu Street Food Festival

vino sibiu 2023

VINO revine în Parcul Tineretului în perioada 18-21 mai și invită locuitorii din Sibiu la un festival plin de muzică bună, mâncăruri delicioase și activități pentru copii. Evenimentul este organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.

Ediția din acest an aduce împreună 19 food truck-uri care așteaptă cu nerăbdare publicul cu burrito, burgeri, souvlaki grecești și deserturi tentante din bucătăria internațională: clătite cu arome franțuzești, celebrele cannolii sicilieni, waffle și înghețată artizanală. Printre participanții evenimentului se numără: Trib, Chicken Mafia, Cubano Food Truck, Big Bubble Waffle, Plescavița Van, Mr. Cannoli, Crepes de Paris, Thaice Cream, Smokin Pig, Drunken Squid, Atelier de Paste, Gourmet Street Food Truck, Bavarezul XXL, SchässBurger, Cryspiteria, Andreas Greek Taverna, Mizilicuri, Arome și Olha Coffee. De asemenea, vor fi prezenți Wine Not – Wine Bar și Bubble Bar Sibiu, împreună cu Backyard Bar.

Pentru a completa atmosfera, vor fi concerte în fiecare zi începând cu ora 17.00 și până seara târziu, susținute de DJ din zona hip-hop-ului românesc și artiști în vogă. Pe scenă vor urca: Bruja, Brugner, Enășescu, DJ Wicked, DEX, DJ Klaus EB, Tecko Starr, FunkyDrop, Sauce și Silent Disciple.

Pentru copii, vor fi amenajate zone de distracție special concepute pentru ei, cu activități sportive, creație, tobogane și multe surprize.

Related posts