A avut loc lansarea oficiala a Patronatului Judetean al IMM-urilor Alba

lansare patronat imm Alba

In data de 17 noiembrie 2022 a avut loc la Alba Iulia lansarea oficiala a Patronatului Judetean al IMM-urilor din judetul Alba, structura ce va reprezenta interesele antreprenorilor din județ. Patronatul va fi membru al CNIPMMR.

Misiunea noii structuri patronale consta in apararea si promovarea mediului de afaceri judetean, reprezentarea interesului legitim si sustinerea antreprenorilor din judetul Alba, astfel incat sa poata contribui la o buna guvernanta corporativa, etica in afaceri, bune practici si alte principii corespunzatoare unei economii de piata moderne.

“Vreau sa felicit intreaga structura patronala formata dintr-o echipa tanara si dinamica si sa le urez bun-venit in familia CNIPMMR. Pe aceasta cale, doresc sa va transmit ca aveti mult de lucru pentru a revitaliza spiritul antreprenorial din judet, in acest an infiintandu-se doar 2185 firme. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere ca organizatia CNIPMMR a fost aleasa in Comitetul de Monitorizare al Programului Regional CENTRU. Urmatoarele saptamani de negociere cu Guvernul si Parlamentul sunt vitale pentru urmatorii ani din perspectiva costurilor pentru energie, salariului minim si a dialogului social!”, a mentional Florin Jianu in cadrul deschiderii.

sursa informatie – Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – comunicate de presa

Related posts