Cars X Coffee: Evenimentul Auto al Verii la Cetatea Alba Carolina

carsx-coffe alba

12-14 Iulie 2024 | Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia

Descoperiți Pasiunea pentru Automobile la Cars X Coffee

Veți avea ocazia să admirați o selecție variată de mașini, de la clasice de colecție până la modele moderne de lux și supercars. Cars X Coffee este mai mult decât o expoziție de mașini; este un loc unde pasionații auto se întâlnesc și împărtășesc experiențe, chiar în inima istorică a Cetății Alba Carolina. Acest eveniment auto de prestigiu, programat între 12 și 14 iulie 2024, promite să fie punctul culminant al verii pentru toți iubitorii de mașini.

Programul Evenimentului

Prezentări Interactive și Concursuri Tematice

Participanții vor avea parte de prezentări interactive care vor explora istoria și tehnologia automobilelor expuse. Concursurile tematice vor aduce un plus de entuziasm, oferind premii atractive pentru cele mai impresionante mașini și pentru cunoștințele auto ale participanților.

Workshop-uri Educative

Pe lângă expoziție, workshop-urile organizate vor oferi o ocazie unică de a învăța de la experți din industria auto. Aceste sesiuni educative vor acoperi diverse subiecte, de la întreținerea mașinilor de epocă până la inovațiile în domeniul supercars.

Experiența Culinară la Cars X Coffee

Evenimentul va fi completat de o selecție rafinată de cafele și delicii culinare oferite de cafenelele și food truck-urile locale. Vizitatorii se vor putea bucura de o atmosferă relaxantă, savurând gustări delicioase și băuturi aromate în timp ce admiră automobilele expuse.

Susținerea Primăriei Municipiului Alba Iulia

Cars X Coffee este un eveniment susținut de Primăria Municipiului Alba Iulia, care își dorește să promoveze Cetatea Alba Carolina ca destinație turistică de top și să sprijine inițiativele care aduc comunitatea împreună.

De ce să Participați la Cars X Coffee?

  • Diversitatea automobilelor: De la mașini clasice de colecție la modele moderne de lux și supercars, veți găsi ceva care să vă captiveze.
  • Interacțiune și socializare: Un loc perfect pentru a întâlni alți pasionați de automobile și pentru a împărtăși povești și experiențe.
  • Activități educative: Participați la workshop-uri și învățați direct de la experți.
  • Experiență culinară: Bucurați-vă de cafele de calitate și de preparate delicioase oferite de vendori locali.

Nu ratați Cars X Coffee la Cetatea Alba Carolina, un eveniment de neratat pentru toți iubitorii de automobile. Marcați în calendar datele 12-14 iulie 2024 și pregătiți-vă pentru o experiență memorabilă, plină de adrenalină și pasiune auto.

Related posts