Vinfest 2024: A 7-a Ediție de Savoare și Muzică la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului

vinfest 2024

Începând cu vineri, 12 iulie 2024, pasionații de vinuri și muzică sunt invitați să participe la cea de-a 7-a ediție a Vinfest, un eveniment unic ce promite o simfonie de gusturi și arome, acompaniată de muzică bună. Organizată într-un cadru pitoresc la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, această ediție a Vinfest reunește 12 crame și producători de vin din România și Republica Moldova.

Crame și Producători de Vin la Vinfest 2024

Printre participanții la eveniment se numără crame renumite și producători de vin care vor oferi degustări și vor împărtăși secretele vinurilor lor. Acesta este locul perfect pentru a descoperi vinuri noi și pentru a discuta direct cu cei care le produc.

Experiențe Culinare la Food Truck-uri

Pe lângă vinurile de excepție, vizitatorii vor putea savura o gamă variată de preparate delicioase de la diverse food truck-uri. Fie că ești amator de preparate gourmet sau de mâncăruri tradiționale, oferta culinară este concepută să încânte toate gusturile.

Program Muzical la Vinfest 2024

Muzica este un element central al Vinfest, iar programul din acest an este deosebit de atractiv.

  • Vineri, 12 iulie: Concert cu ȘUIE PAPARUDE.
  • Sâmbătă, 13 iulie: Concert cu trupa VUNK.
  • Duminică: Un show incendiar cu ANDIA.

De asemenea, atmosfera va fi animată de DJ-i talentați: Ioana & Cristina, FunkyDrop, Mate, Sebastian, Cipi Hampu și Kosta, care vor mixa pe parcursul celor trei zile de festival.

Acces și Bilete

Accesul publicului la Vinfest se face pe baza unui bilet special pentru eveniment, disponibil la Muzeul Astra. Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • Adulți: 50 lei pe zi
  • Tineri (12-18 ani): 9 lei pe zi
  • Copii (sub 12 ani): Intrare gratuită

Pentru mai multe detalii despre bilete și opțiuni de abonament, vizitați muzeulastra.ro/bilete-abonamente.

Vinfest 2024 este evenimentul perfect pentru a petrece un weekend de neuitat, plin de vinuri alese, preparate delicioase și muzică de calitate. Nu ratați ocazia de a participa la acest festival de excepție la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Related posts