Cea mai importantă competiție de dans sportiv din România se va desfășura la Sibiu în perioada 4-6 noiembrie

transilvania grand prix 2022

Transylvanian Grand Prix reunește anul acesta peste 1500 de sportivi din peste 42 de țări, dar și peste 60 de arbitri și oficiali internaționali și peste 50 de arbitri și oficiali români, alături de președintele Federației Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, care este vicepreședintele Federației Mondiale de Dans Sportiv.
Concursul se va desfășura la Sala Transilvania pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri care va fi amenajată sub forma unei imense săli de bal.
În cadrul Transylvanian Grand Prix vor avea loc trei campionate mondiale și un campionat european. Astfel, publicul va putea urmări campionatul mondial de sub 21 Latino, campionatul mondial de seniori I Standard, campionatul mondial de showdance Standard și campionatul european de tineret Standard.
Programul competițiilor este următorul:

  • 4 noiembrie – competițiile naționale pe clase valorice
  • 5 noiembrie – pe ringul de dans vor intra participanții înscriși în Open-ul internațional, în ordinea categoriei de vârstă, la secțiunea standard și latino împreună cu Campionatele Mondiale de Sub 21 Latino și Showdance Standard
  • 6 noiembrie –Campionatul Mondial de Senior I Standard și Campionatul European de Tineret Standard.
    Accesul publicului se realizează în baza biletelor puse în vânzare pe kompostor.ro.
    Transylvanian Grand Prix este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Fantasy Dance și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2022.

sursa informatie – Primaria Sibiu- comunicate de presa

Related posts