Primaria Sibiu lanseaza aplicatia mobila e-Primăria Sibiu

aplicatia e-primaria Sibiu

Primaria Municipiului Sibiu lanseaza aplicatia mobila e-primaria Sibiu, un instrument mobil atasat platformei e-administratie.sibiu.ro, destinat în primul rând efectuării de plăți către bugetul local, dar și un canal de comunicare cu Primăria Sibiu.

Pentru ce puteți utiliza aplicația:
Toate cele peste 100 de tipuri de plăți pe care le puteți efectua pe platforma de e-administrație și la ghișeul digital de la sediul Primăriei, le puteți realiza și în aplicație. Condiția este să aveți un cont validat cu aplicația certMe, o măsură pentru siguranța datelor dumneavoastră.
Puteți depune diverse solicitări la Primăria Sibiu.
Vă puteți programa la unul dintre ghișeele Primăriei sau cele ale serviciilor publice pentru audiențe, înmatriculări sau radieri auto, documente de Evidență a Persoanei sau de Stare Civilă, înregistrarea noilor născuți sau vă puteți programa pentru o discuție cu funcționarii de la Serviciul Domeniul Public.

„Am lansat anul acesta noua platformă de comunicare electronică cu cetățenii: e-administratie.sibiu.ro și avem în prezent peste 37.000 de conturi active create de cetățeni. Pentru cei care nu utilizează mijloacele de comunicare online, am pus la dispoziție la sediul central al Primăriei Sibiu un ghișeu digital, disponibil 24/7, pentru plăți și depunere de documente. Aplicația mobilă e-Primăria Sibiu este varianta de comunicare pentru cei aflați în mișcare, oferind cele mai importante funcții ale platformei online.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Aplicația mobilă e-Primăria Sibiu poate fi descărcată gratuit atât din Google Play și din App Store.

sursa informatie – Primaria Sibiu – comunicate de presa

Related posts