Foodie – street food cuisine – Sibiu 14-17 septembrie 2023

foodie street food Sibiu 2023

„Foodie – street food cuisine” revine pe strada Cetății cu preparate culinare diverse și delicioase, muzică bună cu opt DJ de top și activități pentru copii. Evenimentul este organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.

În perioada 14-17 septembrie, 17 food truck-uri vă întâmpină cu mâncăruri care mai de care mai apetisante, de la preparate cubaneze, la burgeri făcuți după rețete unice și deserturi irezistibile: Schassburger, Trib, Cubano Food Truck, Andreas Greek Taverna, Mr. Cannoli, Chicken Mafia, Big Bubble Wafle, City Burger, Noodle Box, Crispyteria, Crepes de Paris, Bavarezul XXL, Olha Coffee, WineNot, Bubble Bar Sibiu și Backyard Bar.

Pe scena amenajată pe esplanada Filarmonicii din Sibiu vor urca, în prima zi a evenimentului, sibienii Mate & Ioana, iar apoi vineri, 15 septembrie, ARIAS și Sebastian. Sâmbătă, 16 septembrie, îi puteți asculta pe Dobrikan și Alex Zara, iar JayKo și Cipi Hampu vor aduce cele mai bune mixuri în ultima zi a festivalului.

Copiii au parte de activități inedite în miniparcul de distracții special amenajat pe Bulevardul Corneliu Coposu, lângă zidul Cetății. Cei de la Serious Fun organizează pentru cei mici, timp de patru zile, cele mai ingenioase și antrenante ateliere.

Programul este următorul:

• tobogane gonflabile, spațiu de joacă, mini -exatlon, tir cu arcul și jocuri Fun, joi și vineri de la 15.00 la 21.30 și sâmbătă și duminică în intervalul orar 11.00-21.30.

• atelier de creație „Prăjiturici pentru pitici”: tablouri cu nisip/ tablouri cu semințe/ sticker art), de joi până duminică între orele 15.00-21.30.

Related posts