O nouă ediție Vinfest Sibiu va avea loc în perioada 7-9 iulie 2023

vinfest sibiu iulie 2023

O nouă ediție Vinfest va avea loc în perioada 7-9 iulie în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului și vă propune în program degustări de vin, muzică balcanică, acțiuni caritabile, zeci de food truck-uri cu arome irezistibile și activități în aer liber pentru familiile cu copii.

Evenimentul reunește 15 crame și producători de vin: Chateau Vartely, Domeniile Franco Române, Villa Vinea, Domeniul Apoldium, Jidvei, La Salina, Lechburg, Via Viticola – Caii de la Letea, Hamangia, Gramofon, Cricova, Domeniul Apoldia Maior, Gorgandin, Domeniile Averești și Wine Not. Acestora li se alătură 9 food truck-uri cu preparate delicioase și variate: Pleșcavița Van, Schassburger, Andreas Greek Taverna, Atelier de Paste, City Burger, Two Chefs, Frynomenal, Crepes de Paris și The Cone.

Muzica este un element important din programul evenimentului. Organizatorii vă propun folclor românesc reinterpretat de către Raluca&Proiectul Balcanik. Din aceeași gamă cu elemente balcanice, însă cu note simfonice și de rock alternativ, se alătură și Bosquito, iar Argatu vă invită la o sesiune de creații românești și aromâne și promite și un video show special.

Cei mai mici dintre vizitatori vor avea la dispoziție ateliere interactive pentru copii, marca Serious Fun: jocuri amuzante, de gândire, logică și îndemânare, tir cu arcul și treasure hunt.

Vinfest înseamnă anul acesta și multe degustări de vin. Prima dintre ele va avea loc, vineri, 7 iulie, între orele 18.00 – 20.00, la Pavilionul Muzeal Multicultural din Muzeul ASTRA, cu un scop caritabil.

Accesul publicului se realizează în baza biletului de intrare în Muzeul Astra. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe: https://www.facebook.com/SibiuVinFest.

Related posts