Restaurantul Indigo Cluj lansează platforma de comenzi online și noul meniu #authenticindian

indigo - restaurant indian cluj

Restaurantul Indigo lansează platforma de comenzi online și, odată cu ea, noul meniu #authenticindian, creat de bucatarul șef Govind Singh, aduce în prim plan o nouă abordare a preparatelor indiene inspirate din lumea culinară a Indiei, vibrantă și colorată, special pentru oamenii din Cluj.  

Din acest meniu preparatele cele mai deosebite, de asemenea și foarte sănătoase, sunt cele gătite la cuptorul tradițional Tandoor: delicatese de carne sau legume marinate și coapte la cuptor în suc propriu, și să nu uităm de pâinicile proaspete tip ‘lipie’ cu diverse umpluturi. Din categoria de curry-uri (tocănițe) indiene menționăm doar câteva favorite: Pui Tikka Masala – preparatul cel mai popularizat datorită britanicilor, Pui Madras – preparat picant-dulce-acrișor cu proveniență din sudul Indiei și Pui Kolhapuri – un fel principal foarte aromat și foarte iute din zona Maharashtra a Indiei. 

Pentru gurmanzi, pentru o experiență de degustare absolut unică și 100% indiană, vă recomandăm preparatul Thali. Dintre băuturile speciale menționam doar Lassi-ul, care se poate comanda și la domiciliu. 

„În 2010, atunci când am deschis restaurantul Indigo, investițiile străine în Cluj-Napoca erau direcționate mai mult către alte sectoare economice, precum în energie sau IT. Indigo este o investiție indiano-română și unul dintre primele restaurante din zonă cu specific indian. Mâncarea este făcută cu ingrediente proaspete, iar amestecurile de condimente sunt făcute de bucătari din cele mai bune mirodenii aduse din străinătate. Indigo este singurul restaurant din Cluj unde se servește Thali – un meniu complet adus direct de pe străzile din Delhi sau Mumbai. De acum, toate aceste delicatese vor putea fi comandate și online”, spune Hanga Boros, managerul restaurantului. 

Unul dintre plusurile restaurantului este oferta cu produse vegetariene și vegane. În secțiunea “Curry Vegetarian veți descoperi Daal Maharani (linte neagră și fasole roșie gătite în sos aromat si cremos), Paneer Tikka Masala și Paneer Makhanwala (brânză indiană făcută în casă gătită în sosuri apetisante), iar în secțiunea “Preparate Vegane” veți găsi o gamă diversă de opțiuni vegane, toate gustoase și remarcabil de sănătoase. 

O adevărată explozie culinară este însoțită și de un desert pe măsură, așa că vă recomandăm să încercați fie Gulab Jamun,  Phirni de Mango, sau deliciile vegane care au la baza caju, migdale, unt de cacao ori lămâie, printre alte ingrediente sănătoase.

Promisiunea culinară a restaurantului INDIGO este aceea de a vă oferi mâncare #authenticindian, pregătită exact așa cum se gătește în India, de către bucătari indieni. Indiferent unde alegeți să o serviți, într-o oază de liniște cu ambianță orientală, pentru cei care preferă să vină la restaurant sau livrată acasă ori la birou, prin flota proprie, preparatele INDIGO vă vor surprinde papilele gustative și vă vor transpune în minunata lume a Asiei îndepărtate. 

Pentru comenzi sau rezervări ne puteti contacta prin intermediul următoarelor platforme:

Site: Comanda online > Indigo Restaurant

Telefon: 0740-910-688

E-mail: rezervari@indigorestaurant.ro

Despre Restaurantul INDIGO

De peste 10 ani, Restaurantul INDIGO aduce mai aproape de clujeni gustul reparatelor #authenticindiene gătite cu pasiune de bucătari indieni, formați în școala culinară clasică sud-asiatică.

Meniul INDIGO oferă o mare varietate de preparate, de la mâncăruri calde și picante până la mâncăruri complet non-picante, elementul lor comun fiind amestecul incredibil de creativ de condimente și arome.

Meniul vegetarian și vegan oferă o gamă largă de preparate delicioase. 
Restaurantul Indigo vă așteaptă cu mare drag.

articol preluat de pe portalul cluj360.ro

Related posts