Sunbreak Festival 2024: Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini, Sibiu

Sunbreak Festival 2024

Sunbreak Festival 2024, eveniment organizat de Asociația Libra Events și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală, promite o ediție spectaculoasă în Parcul Sub Arini. Între 29 mai și 2 iunie, pasionații de muzică electronică vor putea experimenta un mix vibrant de stiluri muzicale, de la techno și house, la drum and bass și trance. Acestea vor fi interpretate de DJ de top și artiști locali și internaționali pe trei scene diferite.

Line-up de Top la Sunbreak Festival 2024

Ediția din acest an aduce pe scenă nume sonore precum Andi Moisescu, Killa Fonic, Șuie Paparude, A. Skillz & Krafty Kuts, Satoshi și Antenna. Aceștia vor asigura atmosfera electrizantă și vor marca debutul sezonului estival la Sibiu.

Experiențe Muzicale Unice

Cu trei scene amenajate în inima Parcului Sub Arini, participanții vor avea parte de o experiență auditivă diversificată. Fie că ești fan al beat-urilor intense de techno, al ritmurilor antrenante de house sau al vibrațiilor energice de drum and bass, Sunbreak Festival 2024 are ceva special pentru toată lumea.

Delicii Culinare și Băuturi Artizanale

Pe lângă muzica de calitate, festivalul oferă și o experiență gastronomică de excepție. Vizitatorii vor putea savura preparate culinare variate, de la burgeri suculenți și tacos savuroși, la sushi proaspăt și delicii vegane.

Bere Artizanală și Cafea de Specialitate

Iubitorii de bere artizanală vor avea ocazia să deguste sortimente variate de la producători locali, în timp ce pasionații de cafea vor putea să se bucure de băuturi preparate de barista talentați într-un colț special amenajat. De asemenea, cei care preferă vinul vor putea savura vinuri de calitate provenite de la cele mai renumite crame.

Detalii Eveniment

Sunbreak Festival 2024 se desfășoară în perioada 29 mai – 2 iunie, în Parcul Sub Arini din Sibiu. Nu ratați ocazia de a vă bucura de muzică electronică de top, preparate culinare delicioase și băuturi artizanale într-un cadru natural spectaculos. Pregătiți-vă pentru un început de vară de neuitat la Sunbreak Festival!

Related posts