Ziua Copilului la Sibiu: Evenimente și Surprize Speciale pentru Cei Mici

intrare gratuita pentru copii la zoo sibiu de 1 iunie

De Ziua Copilului, Primăria Sibiu a pregătit o serie de surprize speciale pentru cei mai mici dintre sibieni. Invităm toți copiii să se bucure de activitățile planificate pentru a avea o zi cu adevărat de neuitat.

Intrare Gratuită la ZOO Sibiu

Pe 1 iunie, copiii au intrare gratuită la ZOO Sibiu. De la ora 11.30, începe o petrecere minunată cu mascotele Minnie și elefantul Cici, concerte susținute de elevi de la Palatul Copiilor, spectacole de dans și ateliere de face painting. Fetițele vor învăța să împletească codițe în cadrul unor ateliere speciale.

Distracție la Complexul Lacul Binder

Pe 1 și 2 iunie, copiii beneficiază de intrare gratuită la Complexul Lacul Binder. Dacă vremea va fi favorabilă, cei mici se pot răcori în lac sau se pot bucura de locul de joacă plutitor, oferind variante perfecte de distracție acvatică.

Campionat de Fotbal la Centrul Comunitar din Gușterița

La Centrul Comunitar din cartierul Gușterița, copiii sunt așteptați să participe la un campionat de fotbal. După competiție, micii fotbaliști și ceilalți copii vor avea parte de o petrecere dedicată lor, unde distracția va fi garantată.

Petrecere la Centrul Comunitar de pe Strada Oțelarilor

Cei peste 30 de copii care frecventează Centrul Comunitar de pe Strada Oțelarilor vor avea parte de o petrecere plină de bucurie. Aceasta va include baloane, muzică și mâncăruri delicioase, inclusiv tort.

Cupa 1 Iunie pe Stadionul Municipal

Nu ratați Cupa 1 Iunie, care va avea loc pe Stadionul Municipal pe 1 iunie, începând cu ora 09.00. Partidele de fotbal vor fi interesante de urmărit din tribune și vor aduce multă veselie și energie celor prezenți.

Related posts