Wizz Air Lansează O Nouă Destinație de pe Aeroportul Brașov

Wizz Air Lansează O Nouă Destinație de pe Aeroportul Brașov

Compania WIZZ AIR continuă să extindă opțiunile de călătorie pentru pasagerii din zona Brașovului prin deschiderea celei de-a doua rute operate pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav: Dortmund – Brașov – Dortmund, conform portalului ziggi.ro.

Acest nou serviciu, lansat pe 2 septembrie, oferă călătorilor acces facil către una dintre cele mai mari destinații europene, consolidând poziția aeroportului ca o poartă importantă către Europa.

Sâmbătă, 2 septembrie, aeronava WIZZ AIR, cu 217 pasageri la bord, a aterizat cu succes la Brașov, la ora locală 14:20, aducând oameni cu diferite scopuri și dorințe de explorare. După doar o oră, avionul a decolat înapoi spre Dortmund, transportând îmbarcați 203 pasageri care au plecat cu zâmbetul pe buze, gata să exploreze orașul german sau să se întoarcă acasă.

WIZZ AIR a stabilit o programare regulată pentru cursele dintre Dortmund și Brașov, oferind două frecvențe pe săptămână, în fiecare sâmbătă și marți. Programul de zbor este convenabil, facilitând călătoriile în ambele direcții:

Dortmund (DTM) 10:30 – Brașov (GHV) 13:55
Brașov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00

Această extindere a rețelei de rute WIZZ AIR marchează un pas important în dezvoltarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Începând cu luna septembrie, pasagerii din Brașov și din zonele învecinate au la dispoziție zboruri către 10 orașe europene deosebit de atractive: Roma, Stuttgart, Nurnberg, Londra (Gatwick și Luton), Madrid, Barcelona, Munchen, Bruxelles, Valencia și, acum, Dortmund.

Alexandru Anghel, directorul general al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, a exprimat optimismul legat de colaborarea cu WIZZ AIR, subliniind importanța acestei noi rute pentru comunitatea locală: „După ce în urmă cu o lună am început colaborarea cu WIZZ AIR prin deschiderea zborurilor spre și dinspre Londra, iată că adăugăm la lista rutelor aeriene încă un oraș important la nivel european, Dortmund, o destinație pentru care există cerere foarte mare în rândul pasagerilor din județul Brașov și din județele învecinate. Suntem optimiști în privința potențialului de dezvoltare al aeroportului și contăm pe colaborarea bună cu WIZZ AIR, materializată în cât mai multe zboruri și destinații operate de la Brașov.”

Această nouă rută oferă oportunități interesante pentru turiști și călători de afaceri deopotrivă, consolidând legăturile dintre Brașov și Dortmund și facilitând explorarea unor culturi și atracții unice în Europa. Cu WIZZ AIR, călătorii din Brașov și împrejurimi au acum mai multe opțiuni convenabile pentru a-și planifica aventurile și afacerile în diverse colțuri ale continentului.

Related posts