Sibiu Music Fest 2023: Două Zile de Ritmuri și Distracție în Inima Orașului

sibiu music fest 2023

Vineri, 22 septembrie, va marca debutul celui mai așteptat eveniment muzical al anului în Sibiu: Sibiu Music Fest. Organizat cu pasiune de Asociația Culturală Viitorul Muzical și generos cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023, acest festival promite să aducă în Piața Mare a orașului două zile de muzică live, distracție și experiențe inedite.

Pentru prima dată, Sibiu Music Fest se va întinde pe parcursul a două zile, 22-23 septembrie, și va aduce în centrul atenției artiști de top din industria muzicală, alături de DJ-i cunoscuți, într-o explozie de sunet și culoare.

Programul festivalului este un adevărat festin pentru toate vârstele:

Vineri, 22 septembrie

Ora 14:00 – Deschiderea oficială a festivalului.
De la ora 17:00, cei mici sunt invitați să se bucure de pictură pe față și să participe la un atelier muzical special alături de prietenii lor de la Shopping City Sibiu.
Cu începere de la ora 19:00, scena va fi cucerită de concerte live susținute de artiști talentați precum Dorian Popa, Rareș și AMERAS. Energiea va fi la cote maxime datorită prestațiilor DJ-ilor ZYMEA și ARIAS.


Sâmbătă, 23 septembrie

Între orele 11:00 și 14:00, precum și între 17:00 și 19:00, copiii vor avea parte de un atelier muzical captivant și de pictură pe față.
De la ora 15:00, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu pregătește ateliere educative inedite, unde cei mici vor putea face cunoștință cu Supereroii colectării selective.
După ora 19:00, scena va prinde viață odată cu apariția artiștilor Faydee, Andia, Bibi, MIRROR Djs și AYA. Aceștia vor transforma Piața Mare într-o adevărată arenă de spectacol.
Pe lângă muzică, Sibiu Music Fest va oferi și o varietate de opțiuni culinare, cu food truck-uri apreciate din întreaga țară care vor poposi în centrul orașului pe parcursul celor două zile ale festivalului. Așadar, veți putea savura o gamă diversificată de delicii culinare în timp ce vă bucurați de ritmurile muzicale captivante.

Așadar, să ne pregătim să trăim două zile de distracție, muzică și bucurie la Sibiu Music Fest 2023. Acest eveniment aduce o pata de culoare și energie pozitivă în inima orașului și este o ocazie minunată pentru toți iubitorii de muzică și distracție să se reunească și să creeze amintiri de neuitat. Nu ratați acest festival spectaculos care promite să fie un adevărat regal al divertismentului!

Related posts