Festival Mediteraneean Alba-Iulia – Istanbul Street Food Festival

istanbul street food festival alba

Când bucătăria mediteraneană și cea turcească se întâlnesc în același loc, se creează o explozie de arome și gusturi care așteaptă să fie descoperite. Festivalul cu cea mai mare varietate de fructe de mare, dulciuri turcești și preparate specifice bucătăriei turcești vine în orașul tău!

Evenimentul va avea loc în latura de vest a Cetății Alba Carolina, în perioada 21-23 aprilie 2023 (vineri, sâmbătă și duminică).

Vă invităm să descoperiți o experiență gastronomică mediteraneană live senzațională, unde vedeta va fi “KING CRAB”, alături de preparate precum creveți, caracatiță, paella, pui de baltă, homari, rapane, scoici, fritto misto, creveți în sos de unt și usturoi, lobster, raci și multe altele. Iar pentru iubitorii de dulciuri și copii, avem pregătite plăcinte turcești preparate live, baklavale (cea mai variată gamă), tantuni și înghețată turcească. Fanii grătarelor cu specific turcesc vor găsi kofte, cotlet de berbecuț la grătar, Adana kebab, frigărui de pui/vită la grătar, ș șiș kebab și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite. Atmosfera va fi întreținută de un DJ pe tot parcursul evenimentului.

Related posts