Redeschiderea Bazinelor Exterioare ale Complexului Weekend Târgu Mureș

complex weekend targu mures

Începând de vineri, 21 iunie 2024, Complexul de Agrement Weekend din Târgu Mureș anunță redeschiderea bazinelor exterioare, oferind acces gratuit până la deschiderea oficială din 5 iulie. Acest complex modern, capabil să găzduiască câteva mii de vizitatori simultan, promite condiții excelente pentru îmbăiere și relaxare.

Program și Facilități

Bazinele vor fi deschise zilnic între orele 09:00 și 20:00, cu excepția zilelor de luni, dedicate întreținerii și curățeniei. În această perioadă de acces gratuit, se vor finaliza ultimele retușuri și teste pentru recircularea apei, asigurând astfel cele mai bune condiții pentru vizitatori.

Condiții și Siguranță

Apa din bazine are o temperatură de 20-21°C, conform normelor stabilite de HCL Nr. 51 din 29 februarie 2024. Vizitatorii sunt informați că toboganele vor fi disponibile după finalizarea testelor de funcționalitate. Accesul la bazine se face doar în îmbrăcăminte adecvată și după folosirea dușului.

Tarife 2024

După deschiderea oficială, tarifele rămân neschimbate:

  • 20 de lei pentru adulți pentru întreaga zi
  • 10 lei pentru copii (acces gratuit pentru copiii sub 3 ani)

Târgumureșenii beneficiază de o reducere de 25% la biletele de intrare pentru cele patru bazine de îmbăiere.

Complexul Weekend Târgu Mureș își redeschide porțile pentru un nou sezon estival, oferind condiții excelente pentru îmbăiere și divertisment. Profitați de accesul gratuit până pe 5 iulie și bucurați-vă de facilitățile moderne și atmosfera plăcută a acestui complex de agrement.

Related posts