Transilvania pe primul loc intr-un top international al destinatiilor de iarna

transilvania , destinatie de irana

Calatorii care viziteaza Romania ar trebui sa viziteze si Transilvania, nu doar Bucurestiul, este sfatul dat de publicatia The Travel, intr-un articol cu destinatii recomandate pentru iarna 2022-2023.

Pe lista celor 10 destinatii recomandate, Transilvania ocupa primul loc ca destinatie recomandata alaturi de destinatii din Peninsula Scandinava, Cehia si Belgia.

Castelul Bran este frumos pe tot parcursul anului, dar arată magic când este acoperit de zăpadă. Regiunea are multe orașe incredibile, iar călătorii care doresc să exploreze piețele de Crăciun ar trebui să se îndrepte spre Cluj, Sibiu și Brașov., mai precizeaza jurnalistii de la The Travel.

Publicatia The Travel mai recomanda Poiana Brasov ca destinatie de schi si Sighisoara, ca oras din patrimoniul UNESCO.

Recomandarea de pe locul doi al topului este orasul Bruges, Belgia.

Bruges este, fără îndoială, cel mai încântător oraș din Belgia și se numără printre cele mai bine conservate orașe medievale de pe continent, potrivit National Geographic. Micul centru al orașului este împodobit cu un pom de Crăciun și luminițe în timpul sărbătorilor. Este momentul perfect pentru a încerca celebra sa ciocolată caldă, pentru a explora străzile pietruite și pentru a vizita numeroasele sale magazine tradiționale. Bruges este destinația ideală pentru cei care caută o evadare romantică, mai precizeaza jurnalistii de la The Travel.

Pe locul trei al topului este orasul Zermatt, situat in Alpii Elvetieni. Locul este renumit printre schiori datorită pârtiilor sale excelente . Acest oraș stațiune este plin de hoteluri și restaurante de lux – Apropo, acesta este momentul și locul perfect pentru a încerca specialități încântătoare de brânză elvețiană. Când nu schiează, vizitatorii se pot răsfăța la spa, se sau pot merge la vârful Gornergrat, unde pot admira vârfuriVenetia, le acoperite de zăpadă.

Urmatoarele locuri ale topului sunt ocupate de:

  • Viena, datorita targurilor de Craciun si Balurilor
  • Bergen, Norvegia, orasul care a inspirat lumea magica din Frozen
  • Venetia, Italia
  • Lacul Bled, Slovenia
  • Reykjavik, Islanda
  • Praga, Cehia
  • Satul lui Mos Craciun, din Rovaniemi, Finlanda

sursa informatie – Thetravel.com

Related posts